DANIŞMANLARIMIZ

Irmak Örnek

OYUNCU


İzmir doğumlu . Irmak Örnek Lisans eğitimini Reklamcılık üzerine yaptı. Yüksek Lisans için Oyunculuk bölümünü seçti. 2012 yılında İstanbul Şehir Tiyaroları’nda profesyonel kariyerine oyuncu olarak başladı.

Çeşitli dizi ve tv filmi projelerinde yer aldı oyunculuk ve sunuculuk yaptı. Halen İstanbul Şehir Tiyatroları kadrosunda oyunculuğa devam etmektedir. 2019 Yılından itibaren Kadın Kanalı ile Youtube da içerik üretiyor.

“Üç tür insan görmekteyiz;
olayları gerçekleştirenler
onları seyredenler
olup bitene hayret edenler”
John Bernard Shaw

Uzm. Psikolog Çağın Mert Öğüt

Geleneksel psikoterapi yöntemlerini  icra etmeye devam ederken bütüncül yaklaşımla, doğu – batı sentezi olarak birleştirdiği yöntemle biyoenerji yönelimli psikoterapi yöntemini geliştirmiş ve uygulamaktadır. Kaygı, panik atak, stres yönetimi, düşünceleri susturamama, geçmişi affedememe, psikosomatik ağrılar (stres kaynaklı ağrılar), stres kaynaklı dermatolojik problemleri başta gelen özel ilgi alanlarıdır.

2008 yılından bu yana klinik alanda çalışmakla birlikte, aynı zamanda özel gruplara ve kurumlara eğitim ve atölyeler düzenlemektedir. Bugüne kadar en çok tercih edilen atölye konularından bazıları: Erteleme/Harekete geçme, duygusal dayanıklılık, planlama, problem çözme, düşünme becerileri, iletişim ve kaygı atölyesidir.

“Gerçek zorluk yeni fikir bulmak değil, var olandan kurtulabilmektir”.
Keynes

The  Good Company

bir şey başarmak lazım


Başarımızı parayla değil, insanlığa yaptığımız hizmetle ölçüyoruz. Bir lider ya da yönetici olmadan önce insan olmayı öğretiyoruz. Irk, renk, dil, din, cinsiyet, yaş ayırt edilmesine var gücümüzle karşı çıkıyoruz. Bir işin sadece ehline verilmesi gerektiğini, performansın ise elde edilen sonuçlar kadar amaca hizmet eden eylemlerle ölçülmesi gerektiğini savunuyoruz.

Tüm paydaşların birlikte çalıştığı, kazandığı, birlikte büyüyen ve gelişen organizasyonlar hedefliyoruz. İçinde bulunduğu çevreden kendisini soyutlamayan, küresel iklim felaketinde payının farkında olan insancıl, iyi kalpli, sevilen markalar yaratmak istiyoruz.

 

Beden, ruh ve zihin sağlığının dengesini kurmak  organizasyonel gelişim için de şart.

Bir cevap yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir